Staut «Det var du»

Staut feat. Marion Ravn

Da Staut slapp EPen "Le Me Henge i Fred" i januar lovet vi at det var mer i vente. Vi lovte også at Staut kom til å ha sitt mest produktive år på utgivelsesfronten så langt i sin karriere. 28 april følger de opp EPen med en ny singel, og det med ingen ringere enn Marion Ravn som samarbeidspartner. "Det va du" er historien om det som en gang var det som forsvant og som virket uopprettelig men som likevel kom tilbake med voldsom kraft fordi det var sånn det måtte være.

Etter et innholdsrikt 2022 er Staut mer motivert enn noensinne, ikke minst ettersom de igjen endelig har fått gjøre det de liker aller best: å gi ut musikk og turnere med den. Sekstetten, som har turnért Norge rundt oftere enn de fleste andre ensembler og samlet både førsteplasser på salgslistene og gullplater, melder derfor selv at 2023 blir et ENDA mer hektisk år. - både på utgivelses- og konsertfronten.

«Ørnulf Dyve er en fantastisk låtskriver og jeg hadde gleden av å skrive en låt med han til mitt siste album. Da jeg var i studio med han i Valdres, møtte jeg også resten av gjengen og de spilte «Det Va Du» til meg», som jeg likte umiddelbart! Det er veldig stas å få joine gjengen på denne låten.» Det sier Marion Ravn om det første møtet med Staut og singelen «Det Va Du», som inntil nå har vært en godt bevart hemmelighet.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Det va du (FEAT. MARION RAVN)Ørnulf Juvkam DyveØrnulf Juvkam Dyve03:53