Wild Whens «Romeo»

Wild Whens ble startet i 2016 og har etablert seg med sitt eget type sound innen country-rock sjangeren. Siden debut-singelen «Captain In The Sand» ble sluppet i 2017 har det blitt 9 singler og 1 album på Telemarks-bandet, noe som har resultert i over 9,5 millioner streams og over 66.000 mnd. lyttere verden over. Blant bandets mest populære låter finnes «Sally Saloon» som har over 2.6 millioner streams alene, «Steamtrain Jane», «Tornado» og nevnte «Captain In The Sand».

Låtene er skrevet av frontmann Esben Meyer Kristensen og de er alle basert på noe ekte i form av hendelser fra eget liv eller rett og slett en følelse som har endt opp med å bli pakket inn i en fiksjon. Temaet er ofte av det mørke og trøblete slaget og tar for seg mange av livets baksider. Esben er tungt inspirert av sin barndomshelt Mike Ness fra Social Distortion og har fortsatt en liten punk-rocker i seg.

Country-rockerne har vært mye på veien siden oppstarten og har et rykte på seg for å levere konserter med masse trøkk og energi. De har blant annet vært en del av Treungenfestivalens line-up i 3 år på rad samt vært en del av Countryfestivalen i Seljord, Notodden Bluesfestival og ellers spilt for fulle hus rundt omkring i landet.

Bandet består av: Esben Meyer Kristensen (vokal & gitar), Sondre Gautefald (gitar), Torstein Vesteng Vala (gitar & keys), Tony Moen (bass) og Truls Kristoffer Vennman (trommer).

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1RomeoEsben Meyer KristensenEsben Meyer Kristensen05:58