Roy Lønhøiden «Velsignede vår»

Roy Lønhøiden debuterte som plateartist i 1994 med bandet Peyton Place. I 2004 lagde han sitt første album på norsk som soloartist: Det Ensomme Landet. Lønhøiden ble nominert til Spellemannsprisen for sitt andre album, «Sanger Fra Skogen», og sitt tredje album, «Når Dagen Demrer Blått», i country kategorien. "Velsignede vår" er første smakebit fra det kommende albumet som blir Roys sjette soloalbum.

Det er endelig ny musikk på gang med Roy Lønhøiden. Etter en lengre tid med tilbaketrukket liv i de värmländska skogene i Sverige, så har Lønhøiden kommet ut og over grensen til hjemlandet. Han skriver fortsatt sanger på morsmålet, og det er nytt album på gang! Velsignede vår er en sang som kom til etter å ha skrevet flere historiefortellende sanger, gjerne med en mørk undertone. Men, så kom våren, og plutselig fløy en sommerfugl inn gjennom vinduet med denne hyllesten til den lyse årstiden.
Her er VELSIGNEDE VÅR!

MEDVIRKENDE: Roy Lønhøiden, sang, akustisk gitar, Tore Blestrud, el gitar, lap steel, klokkespill, Bjørn Haglund, trommer, el gitar, Ivar Brynildsen, bass

Produsenter: Tore Blestrud, Bjørn Haglund

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Velsignede vårRoy LønhøidenRoy Lønhøiden00:00