Picazzo «Kirkenær stasjon»

Picazzo som i år feirer 30 års jubileum har bestemt seg for å legge inn årene. Bandet avslutte karrieren med den helt nye låten "Kirkenær stasjon" samt to konserter på Rådhus-Teatret i Kongsvinger 3 september.

Picazzo ble dannet i 1992, og bandet har utgitt fem studioalbum, to samlealbum og et livealbum. Mange vil nok forbinde Picazzo med låter som «Timeglass» og «Hvis morgendagen aldri kommer». Sistnevnte låt har passert 4 million avspillinger på de digitale platformene. Picazzo kom som et friskt pust inn i bransjen, og i 1999 vant bandet Spellemannsprisen for sitt debutalbum «Blanke ark». Picazzo fikk også en nominasjon for sitt tredje album «Tusen dager til». Bandet har skrevet sine egne tekster og melodier og har balansert på grensen mellom pop og rock. Sammen med den lett gjenkjennelige stemmen til vokalist Tommy Michaelsen, har dette vært med på å gi bandet et helt eget lydbilde og særpreg. I 2016 var Picazzo tilbake etter en lengre pause med albumet «Blindvei» med hele originalbesetningen. Albumet ble en suksess og ble bl.a. nominert til Spellemann.

Den nye låten «Kirkenær stasjon» er skrevet av Per Erik Gjedtjernet.

Picazzo består av: Tommy Michaelsen  (Hovedvokal og gitar), Per Morten Bråten (Gitar og kor), Glenn Bates (Bass og kor), Per Erik Gjedtjernet (Keyboard og kor), Vegar Åslund (Trommer og kor).

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Kirkenær stasjonPer Erik GjedtjernetPer Erik Gjedtjernet04:29