Picazzo «Blindvei»

Ny single fra Picazzo, "Blindvei"

Picazzo ble dannet i 1992, og høstet stor suksess i mer enn 15 år før bandet tok en lengre pause. Nå er Picazzo tilbake, med hele originalbesetningen fra toppen av karrieren. Bandet nye album kommer i juni.

Mange vil nok forbinde Picazzo med låter som «Timeglass» og «Hvis morgendagen aldri kommer». Sistnevnte låt har nå passert 1 million avspillinger på både Spotify og YouTube.

Picazzo kom som et friskt pust inn i bransjen, og i 1999 vant Picazzo Spellemannsprisen for sitt aller første album «Blanke ark». Bandet fikk også en nominasjon for sitt tredje album «Tusen dager til». I 2014 kom den syvende og foreløpig siste utgivelsen «De aller beste» som oppsummerte karrieren så langt.
Picazzo skriver sine egne tekster og melodier, og balanserer tidvis på grensene mot både pop og rock. Man merker at disse gutta har sterke røtter i 70- og 80- tallet. Sammen med den lett gjenkjennelige stemmen til vokalist Tommy Michaelsen, er dette med på å gi bandet et helt eget lydbilde og særpreg. Bandet har gjennom årene turnert over hele landet, og har opparbeidet seg et rykte for å være et av landets aller beste live-band, og trekker publikum i alle aldersgrupper.

Picazzo består av: Tommy Michaelsen  (Hovedvokal og gitar), Per Morten Bråten (Gitar og kor), Glenn Bates (Bass og kor), Per Erik Gjedtjernet (Keyboard og kor), Geir Hilsen (Trommer og kor).

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1BlindveiPer Erik GjedtjernetPer Erik Gjedtjernet00:00