Notice: Undefined variable: pagetitle in /home/grammofo/public_html/lureting/common-page-inserts.php on line 12

Notice: Trying to get property of non-object in /home/grammofo/public_html/lureting/op.php on line 29
«Over sjø og land» : Kristin Minde : Grammofon

Kristin Minde «Over sjø og land»

”Over sjø og land” er den første singelen fra det kommende albumet ”Hjerteslag”.

Med seg på sitt tredje album har Kristin et stjernelag av utøvere og artister. Innspilt i Albatross Recorders med produsent og bassist Even Ormestad. På ”Over sjø og land” synger Kristin duett med Trygve Skaug.

Kristin Minde reiste november 2017 på turné på flyktningmottak på Østlandet. Med seg hadde hun bandet sitt, og noen sanger i bagasjen. Til tross for ulike språk, ble det mange fine, sterke møter. Sangen ”Over sjø og land”, handler om de usynlige, bostedsløse og flyktninger, skrevet til den som er på leiting. Etter et sted å høre til. De på skyggesiden av samfunnet. De utenfor, som vi spør ”hvor hører du vel hjemme?”. Sangen er skrevet i samarbeid med Trygve Skaug, som har stått bak en lang rekke hit-er på NRK P1.

Kristin Minde er opprinnelig fra Frekhaug i Hordaland, men er nå bosatt i Oslo. Kristins musikk står i en singer-songwriter tradisjon, med en sjelfull stemme som spenner fra det vare til det rå, akkompagnert av ulike tangentinstrumenter. Musikken er mørk, lekende og pulserende, men samtidig ærlig og sårbar og spenner fra rått og ekspansivt til vart og selvgranskende.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Over sjø og landKristin Minde/Trygve SkaugKristin Minde/Jonas Kilmark Vemøy04:11