David Bogen «Idioten Park»

David Bogen nye singel med navnet Idioten Park er en sang om en park, ei sjarmerende jente og en gutt som har bestemt seg for å benytte neste sjanse litt bedre. Mange har vel opplevd å måtte manne seg opp for å snakke med en man har et godt øye til, sier Bogen. Idioten park handler nemlig om en litt blyg og forelsket type som så gjerne skulle hatt mot til å prate med ei spesiell ei. Man går frem til den utkårede, og plutselig fordamper alt av selvtillit. Munnen blir knusktørr og man oppdager at en har gjenopptatt stammingen fra barndommen. Men man må jo bare gjennomføre, enn hvor haltende det går. Den lille fortellingen utspiller seg rundt “Idioten”, som er en liten park ved Adamstuen i Oslo. Den har fått sitt spesielle navn fra gammelt av, da den lå ved en anstalt for psykisk utviklingshemmede gutter.

Real sommerlåt Når vi setter på Idioten Park minner vokalen oss om Postgirobygget, men vi lukter at han også er inspirert av artister som Lars Winnerback og Trygve Skaug.
Sangen gir en god sommervibbe og vi tror dette vil falle i smak nå som mai har kommet og sommeren står for tur. - Hvis jeg har hatt en melodi limt fast i hodet i mer enn et par uker, da skal den få en låt. Det er ofte en fin balanse der en melodi må være enkel og repeterende nok til å feste seg og likes, men også inneholde interessante elementer som gjør at den skiller seg ut og engasjerer. Dette er opptakskravet hans til nye låter, og denne låten havner ikke utenfor. - Denne anbefaler jeg deg å lytte til! En sentral benk På toppen av parken står det en enslig benk. Denne benken har fått en sentral rolle i Davids sang. Han innrømmer at han også har sittet på benken i parken et par ganger selv. - Det kan jo hende at jeg har hatt noen sene samtaler på den benken, som har inspirert til denne sangen. Gir ut album i høst Singelen er en del av albumet Skyggejageren som slippes i slutten av August. - Skyggejageren er en hyllest til gode venner som kan jage bort mørke tanker. Tekstene til David er fortellende og gjenkjennelige. De smelter godt sammen med musikkstilen og får en til å lytte smilende med.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Idioten ParkDavid BogenDavid Bogen03:36