Tre norske menn fra Notodden4

Fortsatt sveve høyt
«Fortsatt sveve høyt»

Plateanmeldelser · Stavanger Aftenblad · Kommer du fra Norges blåeste by, er “På bånn av bånn” noe som sniker seg inn. Beste spor: “Høyt i et kirsebærtre”, “Ingenting å tenke på i morra kveld”.

Norske menn i hus og hytte er ikke verdens beste bandnavn, men trioen fra Notodden er ikke bare tull og tøys. Vokalist Øystein Lien lar rimene flyte uanstrengt,
mens erfarne Bjørn Borgen og Runar Boyesen lager melodiene. Andre krydrer med koring, steelgitar, mandolin og munnspill. Resultatet er bra, men noen feilskjær trekker ned. Bo Kaspers-aktige “En dårlig dag” er et langt gjesp. De er langt bedre når de nærmer seg salige Stein Ove Berg i “Ingenting å tenke på i morra kveld”. “Elg i solnedgang” er en artig tekst om han som skifter stil for å tekkes kjæresten, “Moped” er inspirert av Neil Young, og “Nå er det godt i sola” er et frieri til Reiseradioen.
Og kommer du fra Norges blåeste by, er “På bånn av bånn” noe som sniker seg inn. Beste spor: “Høyt i et kirsebærtre”, “Ingenting å tenke på i morra kveld”.
Geir Flatøe

Les mer om «Fortsatt sveve høyt» fra Norske menn i hus og hytte