Solid minnebauta5

Spor
«Spor»

Plateanmeldelser · Varden. · Tror jeg faktisk jeg kan garantere en tåre i øyekroken. En varm tåre, med takknemlighet blinkende i seg

Musiker og komponist Kenneth Sivertsen havnet ofte i media for andre ting enn musikken. Bømlingens forhold til Herborg Kråkevik, hans mørke dager og langvarige sjukdom mot slutten av sitt unge liv, har nesten overdøvet alt det fine han laget.

Astrid Kloster den nydelige stemmen fra Aftenlandet - traff Kenneth på slutten av 90-tallet og tok tak i hans mange vakre melankolske ballader pluss noen av hans mer muntre melodier.
Dette har blitt en nydelig cd, vakkert framført musikk, sunget med varme og kjærlighet.

Kenneths søster Solfrid har laget fire av sangtekstene, og det er en fornøyelse å få tre inn i denne familien. Flott at det er dette som blir stående igjen.Jon Eikemo, Heine Totland og Jan Ingvar Toft synger hver sin duett med Astrid Kloster.

Helt til slutt får vi et opptak av Kenneth selv som leser diktet "Eg vil heim", på sin helt spesielle måte. Når du får den framføringen under huden, etter å ha hørt gjennom hele albumet non stop, tror jeg faktisk jeg kan garantere en tåre i øyekroken. En varm tåre, med takknemlighet blinkende i seg.

Helge Ottesen

Kilde: www.varden.no/article/20071023/KULTUR/710230019/1102

Les mer om «Spor» fra Astrid Kloster