Sjuende far er blitt tøffere

Kvardagskar
«Kvardagskar»

Konsertanmeldelser · Innherreds Folkeblad Verdalingen · Da den nye plata ble sluppet på Tindved fikk publikum møte et enda røffere band enn før.

En godt besatt storsal på Tindved fikk fredag kveld høre sangene fra Sjuende far i huset sin nye plate. Bandet startet symbolsk nok med sjuendesporet «Verdaling», og gikk deretter på kryss og tvers gjennom nyplata, svippet så vidt innom noen gamle hiter og avsluttet med åpningssporet og tittelkuttet «Kvardagskar».

Selv om folk lydmessig vil kjenne igjen bandet fra de to første platene «Bestemor» og «Gravøl & dans», er det ingen tvil om at den musikalske spennvidden er enda større denne gangen.

Den tøffe sangen «Far min» kan fort bli en ny slager for nye tilhengere av bandet. Også «Diesel & dongeri» har amerikanske referanser man i hvert fall ikke har hørt så tydelig før.

Etter familiekonserten, som markerte utgivelsen av den nye plata, var det tid for signering, platesalg og en trivelig prat med bandmedlemmene i spisestedet Møllehagen. KristianStokdahl

Kilde: www.verdalingen.no/kultur/article8235399.ece

Les mer om «Kvardagskar» fra SJUENDE FAR i huset