En nydelig plate5

Christmas Island
«Christmas Island»

Plateanmeldelser · Tromsø By · «Paal Flaata har skjønt noe. Han har ikke lagt sjela på utsida av innspillingsrommet, men tatt den med seg inn og sammen med gode hjelpere laget en nydelig plate. At han innehar en glimrende stemme visste vi fra før.»
(Tor H. Bergsrud, Tromsø By)

Paal Flaata 'Christmas Island' (Grammofon/MBO)

Jula betyr juleplater. Masse juleplater. Det er ikke grenser for hvem som gir ut juleplater. 99% er svulstig klissete vissvass og som har lagt sjela igjen i velklingende kasseapparater! Vi skal dølles ihjel av ubehjelpelige sukkersøte lydbilder. Som gjør at man egentlig vil komme seg ut av nærmeste kjøpesenter!

Men ikke Paal Flaata. Han har skjønt noe. Han har ikke lagt sjela på utsida av innspillingsrommet, men tatt den med seg inn og sammen med gode hjelpere laget en nydelig plate. At han innehar en glimrende stemme visste vi fra før.

Arrangementene er neddempet og låtene han har plukket ut er ikke de mest kjente. Men dette gjør plata interessant og noe er faktisk selvskrevet. Høydepunktet (på en svært jevn plate) er 'Christmas Eve Can Kill You' (!). Som er skrevet av Dennis Linde. Selv på julaften kan vi ikke være helt trygge!

Les mer om «Christmas Island» fra Paal Flaata