Det låter rett og slett strøkent.

The Pacheco project
«The Pacheco project»

Plateanmeldelser · PULS · Resultatet er et gjennomført vakkert album. Dette bandet spiller bare så fint sammen!

Det fins hundrevis av tribute-band til storheter som Rolling Stones og Guns ‘N’ Roses. Men et helt album tilegna Tom Pacheco? Det enkle svaret er at Tom Pacheco (1946 -) er en fantastisk låtskriver. Og det kommer på ingen måte som noen overraskelse at det er nettopp Steinar Albrigtsen som spiller inn Pachecos sanger påny. Herrene Albrigtsen og Pacheco har tidvis samarbeida tett i flere tiår. «Big Storm Comin’» kom i 1993, «Nobodies» i 2000.
Nå har Steinar Albrigtsen samla et helnorsk band for å gi nytt liv til Tom Pachecos sanger. Alle med et minimum kjennskap til norsk country/americana-miljø vil dra kjensel på navn som Øyvind Madsen, Knut Hem, Knut Koppang, Rune Arnesen og Espen Fjelle. I tillegg gjør Albrigtsens familiemedlemmer Monika Nordli og Jakob Albrigtsen en solid innsats. Tar jeg med produsent Ernst Nikolaisen har jeg vel fått med meg hele hurven?

Utgangspunktet er altså Tom Pachecos låter. Pacheco var americana lenge før begrepet americana ble oppfunnet. Country med en touch av singer/songwriter. Og han har som regel likt å plugge inn gitaren – om ikke på 10+ - så i hvert fall ganske høyt.

«The Pacheco Project» bryter sånn sett med originalen. Dette er mye mer stille og rolig – uten å miste tak i originalversjonene.

Resultatet er et gjennomført vakkert album. Dette bandet spiller bare så fint sammen! Hvis du er en av dem som til vanlig liker den sjangeren dette handler om, vil du helt sikkert bli glad i dette albumet. Det låter rett og slett strøkent. Arild Rønsen, PULS

Kilde: https://www.puls.no/19388.html

Les mer om «The Pacheco project» fra Steinar Albrigtsen