Anbefales! Vemodig hyllest5

Spor
«Spor»

Plateanmeldelser · Helgeland Arbeiderblad · «Spor» er en vemodig og flott plate for alle som like både Sivertsen, Astrid Kloster og Aftenlandet.

 

De fleste kjenner Astrid Kloster som vokalist i bandet Aftenlandet, men nå er hun her med sin første soloplate. Ei plate som speiler Astrids årelange samarbeid med multikunstner Kenneth Sivertsen. Meningen var at Sivertsen skulle skrive musikken til Klosters første soloskive, men sykdommen hans satte en stopper for det.

I stedet har Kloster tatt for seg en del av hans tidligere arbeider og fylt på med noen nyskrevne låter. Hun har også fått med seg en del av Sivertsens venner på duetter. Jon Eikemo er med på "Den fyrste song", Jan Ingvar Toft på "Sommardag" og Heine Totland på "Fylgja deg", alle tre sterke spor på denne plata. For dette har blitt en sterk plate i Sivertsens ånd med mye vakkert vokalarbeid og mange vakre sanger. Og avslutningssporet, "eg vil heim" er riktig morsomt. Her opptrer Kenneth Sivertsen som stuntpoet under innspillingen av sin siste plate i 1996.

"Spor" er en vemodig og flott plate for alle som like både Sivertsen, Astrid Kloster og Aftenlandet.

Snorre P. Sjøvoll

Les mer om «Spor» fra Astrid Kloster