Absolutt hørbar5

En rønner fra Manglerud
«En rønner fra Manglerud»

Plateanmeldelser · Trønder-Avisa · De kommer som perler på den berømte snora: «Himmelvogna», «Bandidos i det fri», «Kommer tid, kommer råd», «Soho» og flere andre godiser fra herr Granlunds karriere.

CD: Livealbumet «En rønner fra Manglerud» er resultatet av Trond Granlunds besøk i NRKs Studio 19. Plata inneholder 15 kutt i kjent Trond Granlund-stil. Mannen har gått vegen fra rock på 70-tallet og popstjerneliv på 80-tallet, – hvilket også inkluderte en Spellemannpris, før han endte som en av landets mest populære rootsartister.
På liveplata varter han opp med velkjente hits. Og de kommer som perler på den berømte snora: «Himmelvogna», «Bandidos i det fri», «Kommer tid, kommer råd», «Soho» og flere andre godiser fra herr Granlunds karriere. Konserten fra Studio 19 gikk rett ut til radiolytterne, og ved en senere anledning kunne TV-publikum nyte musikken i beste sendetid en fredagskveld. Liveopptaket bidrar til at musikken flyter ekstra nært. Gode tekster kler Trond Granlunds til tider småhese stemme, og kompet er utsøkt. Plata er avgjort hørbar, og en samling gamle kjenninger i øret gjør av og til godt for pulsen. SigrunBakken

Kilde: www.t-a.no/kultur/article6958281.ece#.UPa1D6UQX_Q

Les mer om «En rønner fra Manglerud» fra Trond Granlund