Vilhelmz «Savner deg sårt»

Vilhelmz består av Vilhelm Johansen og Kjell Haugland. Selv om duoen er et forholdsvis ubeskrevet blad har begge lang fartstid som musikere og spilt sammen i mange år.

Vilhelm Johansen fra Elverum er duoens vokalist og gitarist. Som 16 åring debuterte han i en talentkonkurranse og har siden spilt i en rekke band/duoer, mest kjente er Torry Enghs.
Med sin kraftfulle stemme er han en av Norges beste danseband/country stemmer.

Kjell startet med musikk og tangenter i form av trekkspill i tidlig alder, men det ble pianoet som ble hoved instrumentet. Interessen for musikken begynte for alvor i 12-13 års alderen, da han sammen med en skolekamerat startet en duo som skulle vise seg å vare ut ungdoms tiden. Tv opptreden i» Flimra «musikk landet rundt, gjorde at den voksende musikk interessen også ble til studio innspilling av eget komponert materiell som 16 åring.
Låten ble spilt på Hedemarkstoppen hvor den lå på 3. plass i noen uker. Dette var i pop sjangeren. Kjell studerte da ved musikklinja i Stange.
Etter dette så har det vært div. duoer og danseband som blant annet Babbes og Torry Enghs. Suksessen med låta «Bli med oss på Fest i Kveld» gjør at Kjell gleder seg til å gi ut flere fengende egenkomponerte låter med Vilhelmz.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Savner deg sårtFinn ErlandsenFinn Erlandsen03:41