SJUENDE FAR i huset «Lys i glasa»

Ny singel fra SJUENDE FAR I HUSET

SJUENDE FAR I HUSET består av musikere som har fartstid både som bunadskledde deltakere på landskappleik og andre med svart belte i turnering på rockeklubber.

Ett år etter sin tredje albumutgivelse, er SJUENDE FAR I HUSET klare med ny radiosingel. Albumet med tittelen « Kvardagskar» fra september 2013, genererte både listeplasseringer på VG-lista topp 40 og nasjonal radiolisting på P1.

Nå følger de opp med den nye radiosingelen « Lys i glasa». Dette er en up-tempo låt som flørter med tradisjonell norsk og amerikansk folkemusikk. Teksten er på trøndersk og har en tematikk rundt arven det innebærer å komme fra et sted med lange tradisjoner og sterk tilknytning.

Gjest på denne utgivelsa er A-klassespellemann og profilert folkemusiker, Einar Olav Larsen med på fele. Larsen har gitt sangen et friskt preg med sitt eminente felespill. Her møtes surklende Hammond B3 og tostemt trøndersk polsdans i skjønn forening.

Med sin nye utgivelse kombinerer SJUENDE FAR I HUSET glitrende instrumentalferdigheter og et fengende tidløst lydbilde. Alt dette trygt forankret i en stolt låtskrivertradisjon. Slå deg på hælen, ta fram bunadsskoene fra skapet og syng med.

SJUENDE FAR i huset er: Stian Nessemo: Vokal, Ronni Garli: Trommer, Tor Espen Indahl: Bass, Sverre Bjarne Inndal: Akustiske gitarer og mandolin, Kenneth Bjårdal: Orgel. Kristoffer Lysgård: El-gitar, banjo, og mandolin. Gjestemusikere for anledningen Einar Olav Larsen på fiolin og Arild Moe og Ove Andre Østgård på kor.

Innspilt og mikset i Stabburet Studio av Sverre Bjarne Inndal og Per Arne Nessemo
Produsert av Sverre Bjarne Inndal 

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Lys i glasaSverre Bjarne InndalSverre Bjarne Inndal03:25