Mathias Kalvatsvik «Der roser aldri dør»

Soloalbum fra Mathias

Mathias Kalvatsvik kjent fra familieorkesteret Bjørns Orkester fra Møre og Romsdal har reist Norge på kryss og tvers i over 20 år. Nå slipper han sin andre låt som soloartist. En instrumentalversjon av den kjente slageren «Der roser aldri dør» vekker mange gode minner med Mathias sitt trekkspill. Innspilt i Gjøvik Lydstudio av Morten Nyhus.

Innspilling av tradisjonelle viser/salmer er i full gang og skal i enden av prosessen bli til Mathias første sololabum. Så langt har han presentert «Jag har hørt om en stad» og «Der rosor aldrig dør». Kjente, kjære og ikke minst vakre melodier som de av oss som har levd en stund umiddelbart kan nynne med på.

Folk flest kjenner nok Mathias som frontfigur i danseorkesteret Bjørns Orkester, men han startet som trubadur, spillende for de som trenger en oppmuntring aller mest: Sykehjem og gamlehjem i Molde og omegn har lenge kunnet glede seg over besøk fra Mathias. Med trekkspillet på magen, sprudlende, syngende av positiv energi.  Mathias fikk utmerkelsen «Dagens hverdagshelt» av TV2s seere, direkte i «God morgen Norge», med begrunnelse nettopp i hans opptredener på diverse institusjoner. Mathias blir fortsatt å finne ytterst på scenekanten, og ofte spillende og syngende blant publikum, som en glad gutt i Bjørns Orkester. Et orkester han har tilbrakt hele sitt voksne liv i. Og store deler av ungdomstiden også!

Men nå foregår altså innspillingen av Mathias Kalvatsviks første solo album i Gjøvik Lydstudio av Morten Nyhus med utgivelse på Slager.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Der roser aldri dørTrad.Trad.02:53