Notice: Undefined variable: pagetitle in /home/grammofo/public_html/lureting/common-page-inserts.php on line 12

Notice: Trying to get property of non-object in /home/grammofo/public_html/lureting/op.php on line 29
«Shakespeare sa» : Gregers Hes : Grammofon

Gregers Hes «Shakespeare sa»

Med ord kan vi skryte, spre løgner og rive ned. Men ord kan også brukes til å bygge opp, oppmuntre og gi håp. Det meste som sies blir fort glemt, men noen ord huskes lenge, ja, noen ord blir aldri glemt.

Da det nasjonale museet for populærmusikk, Rockheim, lanserte spesialutstillingen Soli Deo Gloria i 2019, var det ingen tilfeldighet at det var Gregers Lundh og Hans Erik Schei (Hes) som var to av frontfigurene på reklameplakatene. Som halvparten av viserock-gruppa Kari Hansa & Gregers Hes, skulle de bli toneangivende musikere inn i 70- tallets kristeninspirerte ungdomskultur. VG skrev: «Nå er Jesus mer populær enn Beatles». Gjennom seks LP’er og utallige opptredener satte de spor i landskapet.
Nå er de tilbake igjen som Gregers Hes med 13 egenkomponerte sanger med norske tekster. Etter å ha spilt jevnlig sammen i mange år, utgir de albumet «HØR». Instrumentene deres har ikke støvet ned i disse årene og sammen med musikere fra Sub Church i Oslo, har de skapt et album der levd liv speiler seg i troen, håpet og kjærligheten.
David Husvik, leder for kulturhuset Sub scene og kjent fra metallbandene Extol og Azusa, er lydtekniker og produsent. Under innspillingen har de prøvd å holde seg innenfor 70-tallets atmosfære og lydbilde med analogt utstyr.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Shakespeare saHans Erik ScheiHans Erik Schei02:11