Gregers Hes «Fortsatt spille blues»

Da det nasjonale museet for populærmusikk, Rockheim, lanserte spesialutstillingen Soli Deo Gloria i 2019, var det ingen tilfeldighet at det var Gregers Lundh og Hans Erik Schei (Hes) som var to av frontfigurene på reklameplakatene. Som halvparten av viserock-gruppa Kari Hansa & Gregers Hes, skulle de bli toneangivende musikere inn i 70- tallets kristeninspirerte ungdomskultur. VG skrev: «Nå er Jesus mer populær enn Beatles». Gjennom seks LP’er og utallige opptredener satte de spor i landskapet.
Nå er de tilbake igjen som Gregers Hes med 13 egenkomponerte sanger med norske tekster. Etter å ha spilt jevnlig sammen i mange år, utgir de albumet «HØR». Instrumentene deres har ikke støvet ned i disse årene og sammen med musikere fra Sub Church i Oslo, har de skapt et album der levd liv speiler seg i troen, håpet og kjærligheten.
David Husvik, leder for kulturhuset Sub scene og kjent fra metallbandene Extol og Azusa, er lydtekniker og produsent. Under innspillingen har de prøvd å holde seg innenfor 70-tallets atmosfære og lydbilde med analogt utstyr.

Produsert av David Husvik.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Fortsatt spille bluesGregers LundhGregers Lundh04:06