Return sto for årets musikkfest - her er resultatet, magiske live-øyeblikk.5

Live
«Live»

Plateanmeldelser · Hamar Arbeiderblad · Kvaliteten er god på både lyd og bilder, og det rutinerte bandet leverer selvsagt til toppscore fra scenen.

Det var Return som sto for årets største musikkfest i Stange da bandet markerte sitt 30-årsjubileum med en storslått gratiskonsert midt i sentrum.
Nå viser det seg at bandet dokumenterte hele konserten med opptak av både lyd og bilder, og her er resultatet: En dobbeltutgivelse fra konserten i både cd og dvd-format.
«Live at Stange» klinger kanskje ikke like vakkert i ørene som «live at Budokan» eller «live at the Royal Albert Hall», men selve resultatet er faktisk ikke milevis unna. Tusenvis av mennesker ga heltene perfekte arbeidsforhold gjennom hele kvelden, og her finner man flere magiske live-øyeblikk undervegs.
Her får man bandets største og mest populære slagere gjennom 30 år i manesjen, og selve produksjonen er proft og overbevisende gjennomført. Kvaliteten på er god på både lyd og bilder, og det rutinerte bandet leverer selvsagt til toppscore fra scenen.
Den perfekte utgivelsen for dem som ikke hadde anledning til å være til stede, men også for alle som har et ønske om å gjenoppleve feste. Kristian Einang
 

Kilde: www.h-a.no/kultur/musikk/return1

Les mer om «Live» fra Return