Har fortsatt grepet. Trond Granlund er henvendende og gir mye av seg selv.5

En rønner fra Manglerud
«En rønner fra Manglerud»

Plateanmeldelser · Gudbrandsdølen Dagningen · Han gir seg ikke, gamlingen. Og det er ingen grunn til det. Trond Granlund blir bare tøffere og røffere.

Neste gang han kommer til Lillehammer Bryggeri (hvis så skjer igjen), skal jeg dra og høre på ham. Sist han var her, hadde jeg ikke anledning. Noe var galt med prioriteringen.
„«En rønner fra Manglerud» er en minireise gjennom et langt artistliv. Blant de 15 sporene får vi klassikere som «Soho» og «Himmelvogna», men jeg vil særlig trekke fram "Spill sigøyner spill" som Granlund gjør særdeles intens. Jeg liker ikke klisjeer som "folkekjær". Trond Granlund er uansett en sånn fyr en blir glad i. Fordi han gir så mye tilbake, og fordi han er så henvendende. I tekstene skal vi lete lenge etter tull og tøys. Det finnes veldig lite av det. Granlund har noe han har lyst å si, noe han har på hjertet. Et budskap som han har puttet inn i gjennomsnekret lyrikk. Jeg kunne tenkt meg et teksthef- te vedlagt. Tilretteleggingen er likevel så god at jeg sikkert snart lærer ordene utenat, uansett.

Les mer om «En rønner fra Manglerud» fra Trond Granlund