Terje Tysland «Bare kjærlighet»

Terje Tysland har siden Prudence ble oppløst i 1975, vært en av Norges mest produktive artister. Fra radiohiter som "Heile livet", "Æ så jo en ann vei", "Rosa" til ravende rebelske, ville, alkoholiserte og NRK-bannlyste låter som ”No går det på rævva” og ”Ka e du så gla’ fer”. Med sprang fra vare kjærlighetslåter til grasrotskildringer av livet på skyggesiden, har Terje ikke alltid vært like lett å være glad i for "hvermansen". Men på tross av dette, eller kanskje nettopp derfor finner man i de fleste norske storfamilier et medlem som har et forhold til en eller flere av Terjes låter. Mor, far, sønn og datter knives om hvilke av Terjes låter som er de beste fra hans enorme produksjon. Det sier noe om både kvalitet og popularitet.
Selvsagt har Terje Tyslands karriere, med hans bortimot unike plateproduksjon og de fargerike konsertene, avspeilet et levd liv, på godt og vondt. Med opp- og nedturer. For Terje er rabulisten, den konservative sosialisten, tenkeren og livsnyteren i en og samme person.

Sist vi hørte noe nytt fra Terje Tysland var i 2009 med albumet “Liddeli gla” så tiden  er derfor moden for noe nytt fra Terjes penn. «Bare kjærlighet» inneholder også en duett med hans gode venn fra Prudence Åge Aleksandersen. Et humoristisk tilbakeblikk fra to av Norsk rocks mest suksessfulle artister. Innspilt I Tron Studio, Oppdal.