Spor av år

På sitt tredje album viser Torolf nok en gang at han er en dyktig låtskriver og tekstforfatter på dialekt. Torolf har evnen til å skape noen originale perler samtidig som han beholder folkeligheten.

En av tekstene har han imidlertid hentet  fra sin favorittlyriker og store inspirasjonskilde Jakob Sande i låten ”Sjømannssalme”. Som ”Spor av år” antyder, er årstidene en klangbunn på albumet og de sporene som livsfasene setter.
Torolf kan se tilbake på 15 år som artist på heltid og er en meget allsidig mann med utrolig mange talenter. Han jobber som skuespiller, forfatter, regissør, musiker, komiker og foredragsholder. Torolfs fire siste revyer solgte utrolige 70.000 billetter og har de siste årene hatt flere suksessfylt revyturneer med bl.a. Per Inge Torkelsen.
Torolf platedebuterte som soloartist i 2007 med albumet “Bakpå-lente ting” som inneholdt hiten “Eg lengtar heim i kveld” en duett med Rita Eriksen. I 2010 kom albumet ”Det kjærlege auga”. 
Med seg på albumet bidrar noen av våre beste musikere som bl.a.: Freddy Holm: Gitarer, mandolin, banjo, fiolin, lapsteel, keyboard. Tor Hauge: Trommer/perkusjon. Terje Støldal: Bass. Produsent Freddy Holm.