Norske menn i hus og hytte "Feig når det gjelder"

Det fortelles om spektakulær dating og livet utenfor A4 løypa, samt at bandet hevder i muntre vendinger at de ikke er så gode på kjærlighetsviser, som på separasjonsviser.

Norske menn i hus og hytte fra den blå byen Notodden i Telemark, startet samarbeidet høsten 2009 med eget materiale og tekster på norsk. Stilmessig sneier de seg innom pop, viser, blues og sogar rock`n roll. Bandet platedebuterte på Grammofon for snaue to år siden med albumet ”Fortsatt sveve høyt”. Resultatet ble bl.a. 11 uker på VG lista hvor de i en av ukene krøp forbi selveste Justin Bieber på den nevnte lista.
Bandet består av tre pedagoger og en del elever i Notodden-skolene ble våren 2013 lettere forvirret da lærer`n  gikk forbi selveste Justin Bieber på hitlista.
Plata ble vurdert til en femmer i Norsk på  norsk i NRK P1 og fikk singelen ”Høyt i et kirsebærtre” listet i samme kanal. Trioen har i tillegg hatt flere av sangene i jevn rotasjon på bl.a. Nrk Telemark.
Vokalist Øystein Liens tekster er fundamentet. Han kommenterer livet i boblen av velstand der alt ikke nødvendigvis er som det ser ut som. Det fortelles om spektakulær dating og livet utenfor A4 løypa, samt at bandet hevder i muntre vendinger at de ikke er så gode på kjærlighetsviser, som på separasjonsviser. Tekstene er tonesatt av alle bandets tre medlemmer og sjangermessig hører sangene hjemme i svært forskjellige landskap. Det kan minne om litt av hvert, for det er litt av hvert. Men hele tiden er det Norske menn i hus og hytte.
Norske menn i hus og hytte slipper sitt andre album, Feig når det gjelder, 20. februar.
Norske menn i hus og hytte er: Øystein Lien: Vokal. Runar Boyesen: Gitar/tangenter og vokal. Bjørn Borgen: Gitar og vokal.

Medmusikere: Eivind Kløverød: trommer/perkusjon. Finn Tore Tokle: bass. Olav Torgeir Kopsland: strenginstrumenter.