G.Thomas feirer sitt 30-årsjubileum som plateartist med nytt studioalbum.

Med sine 30 års erfaring som turnerende ”outlaw” country artist er G.Thomas en av de mest erfarne artistene innen sin sjanger i Norge. Han er født og oppvokst i Bodø, men er nå bosatt i Froland utenfor Arendal.

• G.Thomas er mest kjent for radio hit`en ” Jesus in a leather Jacket ”, men også låter som “Down Came The world”, “This is the next time”, “Barefooted Boys”,  “We all get Lucky” .
• Han har gitt ut 10 soloalbum og vært med på en rekke samlealbum.
• Opptrådt på flere TV kanaler i Norge og utlandet.
• Turnerer store deler av Europa med sitt faste band . Fått fine konsert kritikker i land som Norge, Danmark, Sverige, Færøyene, England, Polen, Holland, Litauen, Estland, Frankrike og USA.
• Jobber også i bandet  ”The European Highwaymen”  bestående av G.Thomas og Arly karlsen som ga ut albumet ”Spinning” i 2013.
• Opptrådt på de fleste countryfestivaler i Skandinavia og på flere scener i USA

Albumet ble innspillt i Buck Jarrells studio i Nashville sammen med flere topp musikere fra musikkbyen. Alle låtene på albumet er ført i pennen av G.Thomas selv, sammen med noen av hans låtskriver venner. Et personlig album der G.Thomas synger om sitt liv i opp og nedturer.  En refleksjon av livet på godt å vondt. Om det å endelig lykkes og finne roen og balansen i livet. Om det å legge bak seg de vanskelige stundene. Tittellåten ”Hey Hey Hey Good Morning”, er også med som bonuskutt med norsk tekst  ”Hei hei hei God Morgen”, dette er første gang G.Thomas gir ut en låt på norsk.