EN REISE I LEVD LIV, KJÆRLIGHET I ULIKE VALØRER, LYKKE…OG MANGEL PÅ DET.

Norske menn i hus og hytte er en trio fra den blå byen, Notodden i Telemark. De startet samarbeidet høsten 2009 med eget materiale og tekster på norsk. Stilmessig sneier dette bandet innom pop, viser, blues og sogar rock`n roll. Norske menn i hus og hytte beveger seg i et musikalsk landskap som deLillos og Bo Kaspers Orkester.

Det musiseres med skjeve blikk på vår tilværelse i velstandsverden. Det er sanger som handler om spektakulær dating, elg i solnedgang og folk som ramler ut av den oppgåtte A4 løypa.
Alle tekster er skrevet av Øystein Lien. Han har skrevet hørespill for Nrk Barnetimen, og han har vært en flittig bruker av morsmålet i sine tekster gjennom tiår. De sterke tekster til Øystein er fulle av små historier i alle valører, som i låta “Skal jeg la det skje?”  “Jeg har en lege som prakka på meg pilleglass. Jeg har en lege som jeg burde satt på plass. Han har en sportsbil og gliser rått av Opelen min. Han har en sportsbil som kan bli stygg i lakken sin”.
Bjørn Borgen er godt kjent i Notodden både som visesanger, gitarist og ikke minst som medlem av den lokale revygruppa Heilt Nils. Runar Boyesen er en dyktig og allsidig musiker som har bl.a. turnert med Jeremy Spencer (Fleetwood Mac) og spilt med bl.a. Bugge Wesseltoft, Vidar Busk og Paal Flaata. Alle bandets medlemmer bidrar på låtsiden. Albumets to første singler “En dårlig dag” og “Høyt i et kirsebærtre” er begge listet av Nrk P1.
Norske menn i hus og hytte er: Øystein Lien: vokal. Runar Boyesen: gitar/tangenter og vokal. Bjørn Borgen: gitar og vokal.