“To kvelder med” SJUENDE FAR i huset

SJUENDE FAR I HUSET består av musikere som har fartstid både som bunadskledde deltakere på landskappleik og andre med svart belte i turnering på rockeklubber. Med dette i mente får du lyden av norsk folkrock ala 2015.

Etter tre studioalbum siden debutalbumet i 2008 - sju år etter at bandet ble etablert er Sjuende far i huset klare med ikke mindre en et dobbelt live album. Albumet inneholde et konsertopptak fra et fullsatt Tindved kulturhage i Verdal, innspilt 20 desember 2014. CD nummer to er en intimkonsert fra Lydhagen studio med 80 publikummere i akustisk tapning 16 januar 2015. Med på denne konserten var også en av grunnleggerne av bandet, verdalingen og mesterspellemannen Einar Olav Larsen på fele. Vår gode venn og tidligere medlem Bjørn Ola Ramfjord Johansen, bidro også på tre av låtene på steelgitar.

Med årene har Sjuende far i huset spilt på seg et rykte som et drivende liveband som kan kunsten å få opp stemningen blant publikum. Over to helaftner pressangterer bandet kjente og kjære slagere, noen av låtene har heller aldri har vært tilgjengelig på plate tidligere.
SJUENDE FAR i huset består av: Stian Nessemo: Vokal og akustisk gitar, Ronni Garli: Trommer, Tor Espen Indahl: Bass, Sverre Bjarne Inndal: El-gitar, Kenneth Bjårdal: Orgel/ piano. Kristoffer Lysgård: El-gitar, slide, banjo, lap steel, dobro.