Vegar Dahl «God natt kaptein»

Noen ganger betyr utgivelser noe ekstra spesielt.

God natt kaptein er skrevet til ung mann fra Røros som forlot oss alt for tidlig. Peder Angel Lundquist Langen var bare 19 år da han valgte å ta sitt eget liv. Hendelsen har fått stor dekning i nasjonale medier da hendelsen settes i sammenheng med en årelang mobbehistorie. Peder Angel var et stort sang og skuespillertalent og kom blant annet til semifinalen i norske talenter på Tv2. Hans siste rolle var som «kaptein Menzonius»i Norges største utendørs musikkspill Elden. «God natt kaptein» er skrevet av Vegar som en hyllest til Peder Angel og som en påminnelse om at vi har ingen flere å miste.

Vegar Dahl er låtskriver og artist og har i mange år produsert låter og spilt sammen med bandet Sønvis og Save me Barry. Han er også kjent fra julekonsertene Bergfolkets Julefred som har gått for fulle hus på Røros, Trondheim, Oslo og andre steder rundt omkring i landet. Vegar Dahl har også gitt ut flere singler og hans sanger er spilt på  lokale og nasjonale radiostasjoner.
I 2021 gav Vegar ut sitt første soloalbum «Spindelsvake strenger» På dette albumet samarbeidet Vegar blant annet med Ole Paus og sammen lagde de og sang duetten «Sangen om de glemte». Sangen om de glemte var av landets 50 mest delte sanger i dagene etter Paus sin bortgang.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1God natt kapteinVegar DahlVegar Dahl03:45