Peter Hallström «Lilla Fågel»

Den svenske låtskriveren, pianisten, sangeren og artisten Peter Hallström er klar med ny låt, denne gang i samarbeid med Staffan Bond Westfält. Lilla Fågel er produsert av Peter og Staffan.

 

Som låtskriver eller korsanger har han samarbeidet med Peter LeMarc, Mauro Scocco, Lisa Nilsson, Sarah Dawn Finer, Peter Jöback og en rekke andre artister. Peter står bak bl.a. Björn Skifts elskede ballade «Håll mitt hjärta» (lå 142 uker på Svensktoppen). «Kärleksvisan» skrev han sammen med Sarah Dawn Finer. «Viskar en bön» som synges av bl.a. Peter Jöback og Maria Haukaas Mittet er også låter som Petter Hallström sammen med Mauro Scocco står bak.

Petter Hallström nye singel  «Lilla Fågel»  har har skrevet og produsert sammen med Staffan Bond Westfält.

I 2014 fikk Peter SKAP`s stipendium.  "Visserligen en välmeriterad sångare och musiker men än mer en fullfjädrad låtskrivare. Ur ett stormigt inre skapar han en trygg hamn för lyssnaren att lägga an vid. Svensktopsklassiker, schlagerhits och varma sånger som låter oss hämta andan.”

Petter har også jobbet som musiker i St:Johannes kirken i Stockholm, noe som gav han mulighet og mot til å begynne å skrive salmer og som resulterte i at Peter fikk Anders Frostensson-stipendiet i 2013. Et resultat av dette var at han startet å skrive flere tekste til egne sanger. De siste årene har musikken blitt mer personlig og han turnerer nå med egne låter i Sverige og Norge.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Lilla FågelPeter Hallström Staffan Bond WestfältPeter Hallström, Staffan Bond Westfält, Per Boqvist00:00