Spinning Wheels Band

Artistbilde ikke tilgjengelig. Foto: iStock
Artistbilde ikke tilgjengelig. Foto: iStock©

Spinning Wheels Band fra Telemark låter tett og tøft - og med det ene beinet solid plantet i rocken og det andre i countryen går de i en mer rocka og «moderne outlaw»-retning enn tradisjonell country. Inspirasjonen er mer hentet fra Texas enn Nashville i så måte.
Bandet har stått på plakaten til mange av de store festivalene rundt i landet de siste årene, og sommeren 2017 spilte de support for Brad Paisley i Seljord, sammen med Scott Scovill og gjester fra Brad Paisleys band! Dette ble begynnelsen på et meget hyggelig samarbeid som blant annet har resultert i at Randle Currie og Justin Williamson har bidratt med steelgitar og fele på bandets debutalbum som kommer våren 2020.

Spinning Wheels Band har hatt en helt formidabel 10-års jubileum i 2019. Studietur til Nashville og Chicago - med opptredener i hver by, festivaljobber på Vinstra, Seljord, Treungen, og Notodden. Jubileumsåret toppet seg med nok en support for selveste Brad Paisley i Oslo Spektrum 4. oktober. 

Karismatiske frontfigurer - samt flerstemt vokal og fremragende instrument-håndtering - har gjort Spinning Wheels Band til favoritter! Bandet er kjent for å skape liv - og å spille lange konserter - rett og slett fordi de koser vettet av seg på scenen! De spiller egne låter samt låter fra sine favoritter. Her dukker det opp låter fra Respatexans, Chris Knight, Randy Rogers Band, og mange mange andre. Repertoaret gjenspeiler en stor kjærlighet til amerikansk kultur, biler, og landsbygda - og såklart også universelle temaer som kjærlighetstrøbbel og daglig slit. 

Utgivelser