Vintertoner «Vintertoner»

Vintertoner

Jule-EP fra Vintertoner som inneholder 2 helt nyskrevne låter samt to juleklassikere i ny drakt.

Med konserten Vintertoner tar artistene Maria Solheim, Lewi Bergrud og Leif Ingvald Skaug (aka Organisten) deg med vekk fra førjulsstria og inn i et pusterom hvor du kan senke skuldrene og få påfyll for sjelen.

Maria Solheim, Lewi Bergrud og Leif Ingvald Skaug er låtskrivere, musikere og artister som har stått på scenen siden barne- og ungdomsårene. De har alle gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt, som soloartister, låtskrivere og medmusikanter. Maria Solheim ble for alvor kjent da hun utga låta «Lady of my life» som tenåring, og har per dags dato sju soloalbum og en mengde sideprosjekter på diskografien. Lewi Bergrud er en fantastisk sanger og multiinstumentalist som mange av landets fremste artister har benyttet seg av. Lewi har utgitt tre album og en rekke singler som juleslageren fra The Pogues «Fairytale Of New York» som i norsk språkdrakt fikk tittelen «Når kjerkeklokka slår».

Nytt av året er musiker, Gospel Explosion-grunnlegger og mannen bak internettfenomenet “Organisten”: Leif Ingvald Skaug. Vi ønsker Leif Ingvald hjertelig velkommen inn i turneen og gleder oss  stort til å presentere konserten Vintertoner 2022 for dere alle. Med fantastiske kritikker og store mengder applaus har Vintertoner (tidligere Blåtoner og Julefred) blitt en vakker, musikalsk juletradisjon som årets artister nå vil føre videre. Maria, Lewi og Leif Ingvald har alle et nært forhold til kirkerommet som musikalsk arena og har for lengst funnet tonen. Nå gleder de seg over å få dele sine tolkninger av tradisjonelle julesanger, men også egne låter – i juleturneen Vintertoner.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Julekveld hos meg FEATURING ARTIST: Maria Solheim/Lewi BergrudMaria SolheimMaria Solheim03:17
  • 2Hør hvor engler syng fra sky FEATURING ARTIST: Lewi BergrudKjetil FrøysaFelix Mendelssohn i 1840, omarbeidet av William H. Cummings03:24
  • 3Vintertoner FEATURING ARTIST: Leif Ingvald SkaugLeif Ingvald SkaugLeif Ingvald Skaug03:31
  • 4Her kommer dine arme små FEATURING ARTIST: Maria SolheimHans Adolf BrorsonJohann Abraham Peter Schultz03:53