Vegar Dahl - Benedikte Narum Jenssen «Hjertet ditt»

Vegar Dahl er i gang med sitt andre album som vil bestå av flere duetter. Først ute er singelen «Hjertet ditt» en duett med Benedikte Narum Jensen. Sangen er skrevet i samarbeid mellom Vegar og låtskriveren Elin Nygård som blant annet er låtskriveren bak grand prix låten «Så vidunderleg» med Kim Rysstad.

Vegar Dahl er låtskriver og artist og har i mange år produsert låter og spilt sammen med bandet Sønvis og Save me Barry. Han er også kjent fra julekonsertene Bergfolkets Julefred som har gått for fulle hus på Røros, Trondheim, Oslo og andre steder rundt omkring i landet. Vegar Dahl har også gitt ut flere singler og hans sanger er spilt på  lokale og nasjonale radiostasjoner.
I 2021 gav Vegar ut sitt første soloalbum «Spindelsvake strenger» På dette albumet samarbeidet Vegar blant annet med Ole Paus og sammen lagde de og sang duetten «Sangen om de glemte». Sangen om de glemte var av landets 50 mest delte sanger i dagene etter Paus sin bortgang.

Benedikte Narum Jenssen har fra 1996 virket som vokalist i en rekke band som Songs from the Sea men best kjent som vokalist i søskentrioen Narum fra Toten. Narum startet karrieren med albumet «Samma hen du fær» i 2009. De har i alt fem kritikerroste albumutgivelser bak seg, og i 2010 ble bandets album «Ælt som var søkk borte»  belønnet med Spellemann for beste viseutgivelse. Flere av Narums låter har hatt - og har fortsatt høy rotasjon på NRK P1. Bandet har også medvirket i en rekke radio- og TV-programmer i bl.a. Nrk og TV2.  

Benedikte har i en årrekke bidratt med vokal og koring på andres utgivelser. I 2010 sang hun duett med Aslag Haugen på Hellbillies sin låt «Du er den» og i 2013 bidro hun med vokal på låta «Nattbussen» Ole Paus sitt album «Avslutningen». Hun har også, blant annet, vært duettpartner på utgivelser av Lewi Bergrud og Torbjørn Dyrud.

Produsent Kai Løland.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Hjertet dittVegar Dahl/Elin NygårdVegar Dahl/Elin Nygård03:38