Steinar Albrigtsen «I am with you still»

«I am with you still» er første smakebit fra det kommende albumet «The Pacheco project» av Steinar Albrigtsen.


Steinar Albrigtsen debuterte som plateartist i 1990 med albumet «Alone too long». Albrigtsen løftet countrymusikken opp på det musikalske Norgeskartet, og han ble raskt anerkjent som Norges mest kjente «cowboy». Albumet solgte over 180.000 eksemplar, og hele Norge hadde øynene på «den mørke nordlendingen med den silkemyke stemmen». Musikk kritikere og andre musikkelskere utpekte Steinar til” mannen som plasserte countrymusikken tilbake til der den skulle være”. I løpet av årene har Albrigtsen bevist at han er en av de mest allsidige og kompromissløse artistene vi har i Norge. Han har gitt ut 17 album innenfor sjangerne country, blues, jazz, vise og rockabilly. Av musikalske høydepunkt gjennom karrieren, sier Albrigtsen at opptredenen med Jonny Cash på Norwegian Wood (1992) er en milepæl.
Fem år har gått siden Steinars siste solo-album, de kritikerroste albumet "The Daily Blues», en hyllest til våre største bluesartister gjennom tidene. Steinar har alltid hatt en genuin interesse av å ivareta musikkhistorie og at publikum skal kjenne til både opphavsmenn, medvirkende musikere og ikke minst inspirasjonskilder.
Med «The Pacheco project» ønsker Steinar å hylle en av nåtidens beste låtskrivere, sin nærmeste venn og samarbeidspartner siden 1990-tallet, nemlig Tom Pacheco. Pacheco har skrevet over 3000 låter og er hyllet av legender som Rick Danko, Bob Dylan og Rolling Stones for sin evne til å trollbinde lyttere med sine utenomjordiske tekster. Første singel ut i dette prosjektet er «I am with you still». Teksten er basert på en gammel indiansk bønn, en visdom som Pacheco ønsker å dele videre. I en hverdag preget av jag etter suksess, rikdom og evig ungdom, er låten en frisk påminnelse om selve kjernen i vår tilværelse.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1I am with you stillTom PachecoTom Pacheco03:06