Return «Father Father»

Return feirer 30 års jubileum med jubileumsturne og ny single.

Return kan se tilbake på 9 utgivelser pluss singler og tusenvis av konserter. Bandets nye single "Father father" er spilt inn i ærverdige Nidaros studio i Trondheim med Ronny Wikmark som medprodusent.

Return markere i år 30 års jubileum siden bandet vant NRK`s rockemønstring og den første singelen «Sheila» ble sluppet i et opplag på 500 eks. Dette var datidens mulighet for unge og håpefulle band og er vel det nærmeste vi kommer nåtidens Norske Talenter, Idol, the Voice og andre lignende type konkurranser. For bandet ble dette er springbrett inn i de ”voksnes” verden når det gjelder musikkbransjen og de signerte sin første platekontrakt. Resultatet av denne ble utgivelsen To the top, som signaliserte deres klare mål og intensjoner. Låta «Sing me a song» lå hele 58 uker på Nrk`s norsktoppen og hjulene begynte å rulle. Når bandet ser tilbake på den tiden var det et eventyr som gikk i oppfyllelse og gav de mulighet til å leve av musikken.

Return består i dag av: Knut Erik Østgård - vokal, Tore Larsen - bass, Øyvind Håkonsen - trommer, Henning Ramseth - gitar.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Father FatherØyvind Håkonsen, Knut Erik ØstgårdØyvind Håkonsen04:02