Lisa Systam Family Band «Juke Joint Studio Session (Live)»

Det populære svenske bandet Lisa Lystam Family Band slipper nå endelig ny plate «Live – Juke Joint Studio Session». Platen slippes på VINYL og på alle digitale plattformer. Denne nye og etterlengtede utgivelsen er spilt inn live i Juke Joint Studio i Notodden, Norge.

På «Live – Juke Joint Studio Session»opplever du en mye råere utgave av Lisa Lystam Family Band enn tidligere. Det analoge utstyret i Juke Joint Studio gir platens sound en helt fantastisk
«edge». «Live – Juke Joint Studio Session» viser et band i sin beste form på en særdeles inspirert dag i studio den 29. mars, 2019.
Platen åpner med en tung og Led Zeppelin-inspirert «In My Time of Dying» - eller «Jesus Make Up My Dying Bed» som den originalt heter med Blind Willie Johnson. Lisa Lystam synger som en inspirert Robert Plant på en god dag. Man har tidligere ikke hørt Lisa med så tøff vokal og munnspill som på denne platen. Bandets egenkomponerte låt «Burden» får tankene lett til å gå i retning av Grace Slick og Jefferson Airplane. Lisa Lystam Family Band disker også opp med superhete versjoner av sine egne originaler «High Expectations» og «Get Out of Bed». Alt er gjort i versjoner som ikke tidligere har vært å høre på plate med Lisa Lystam Family Band.
Lisa Lystam Family Band erobret Sverige, så erobret de Norge og da de var i full gang med å innta Europa med full styrke inntrådte pandemien. Nå er de på gang igjen, og «Live – Juke Joint Studio
Session» er garantert et nytt langt skritt på veien mot enda større suksess for det populære svenske bandet. Releasekonserter holdes på Notodden Blues Festival 4. og 5. august.
Lisa Lystam Family Band er: Lisa Lystam (vokal og munnspill), Patrik Thelin (trommer), Mattias Gustafsson og Fredrik Karlsson (gitarer), Johan Sund (bass). 

«Live – Juke Joint Studio Session» er produsert/mikset av Morten Omlid og Jostein Forsberg med Bård Gunnar Moe som tekniker. 

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1In my time of dyingBlind Willie JohnsonBlind Willie Johnson04:23
  • 2High ExpectationsLisa Lystam Family BandLisa Lystam Family Band02:56
  • 3Get out of bedLisa Lystam Familt BandLisa Lystam Family Band04:32
  • 4BurdenLisa Lystam Family BandLisa Lystam Family Band04:24