Karin Okkenhaug «Tid»

Tid er den offisielle Skravlekopp-låten. Den er skrevet på bestilling fra Venke Knutson som er den som startet «Skravlekopp - en folkebevegelse mot ensomhet». Skravlekopp ønsker at vi skal gjøre oss mer tilgjengelige for hverandre og skape gode menneskemøter. Tid gir liv. Tid er kjærlighet. Det er så lite som skal til for at ett menneske skal få en litt bedre dag. «Tid» er historien om et slikt møte der ett menneske våger å spørre om hun kan sette seg ned og et annet menneske våger å si ja. To fremmede mennesker møtes, ser hverandre, blir sett og får den lille gode samtalen som utgjør den lille forskjellen i begges dag, i begges liv.

Karin Okkenhaug ga i 2018 ut sitt kritikerroste debutalbum «Se det du ser». Nå har hun igjen vært i studio og spilt inn låter til det nye albumet «Den dagen det snur» som kommer neste år. Produsert av Anders Engen (Bjørn Eidsvåg, Ole Paus, Silje Nergaard, Anne Grete Preus, Kari Bremnes). Sammen med musikerne Bjørn Holm, Kjetil Steensnæs, Eiolf Seglem Ødegaard og Lewi Bergrud har de fanget den gode stemningen i rommet. Resultatet er blitt en knippe varm og nær sang.

Karin Okkenhaug jobbet i mange år som korist for artister som CC Cowboys, Dance with a stranger, D´Sound og Knut Anders Sørum. Hun har også sunget duett med store navn som Bjørn Eidsvåg og deLillos.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1TidKarin OkkenhaugKarin Okkenhaug / Lewi Bergrud / Anders Engen03:45