Heimveg «Kraftig rådebank»

Heimveg fra Telemark har beina godt planta innenfor sjangeren modern country. Bandet består av Chris Boye Kristoffersen (vokal/akk.gitar), Magne Frydenlund (gitar), Rolf Øyvind Hæg (trommer), Erik Damberg (bass) og Erik Norheim (gitarer) de to sistnevnte er også bandet låtskrivere.

Heimveg har beina godt planta innenfor sjangeren modern country. Gutta i "Heimveg» møttes første gang i Damberg lydstudio i Porsgrunn for en studio session. Det er ingen tvil om at det ble full klaff fra første tone og fellesnevneren var countrymusikken. Helt fra første dagen disse gutta greide å holde et instrument som 9-åringer, har de så og si aldri sluppet taket... Låtskrivingen startet tidlig for gutta og med lang erfaring startet de låtskriversamarbeidet og bandet Heimveg i 2020.

Som de to første singlen har Erik Norheim og Erik Damberg også skrevet «Kraftig rådebank». «Kraftig rådebank» er av det mer rocka slaget med slide og en herlig gitarsolo. Bandmedlemmene elsker country, og har i alle år sett opp til de store stjernene fra USA. Nashville og moderne countrypop er noe som får disse gutta til å smile, og nå vil de gjerne få resten av Norge til å smile sammen med dem. Heimveg ser nemlig likheten mellom endeløse, amerikanske landeveier, ørkensletter, fossefall og fjell og den mektige norsk Telemarksnaturen. Dette gir gutta ideer til mye nytt materiale - og det mangler ikke på inspirasjon. Når gutta blir spurt om hva tekstene handler om. Hverdagslige hendelser, kjærlighet, fisketur, biler og generelt situasjoner vi alle kan kjenne oss igjen i er gjennomgangstemaer. Når Heimveg skriver låter, er i studio, øver sammen eller spiller live, er stikkordene kreativitet og moro. 

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Kraftg rådebankErik Damberg/Erik NorheimErik Damberg/Erik Norheim03:34