Notice: Undefined variable: pagetitle in /home/grammofo/public_html/lureting/common-page-inserts.php on line 12

Notice: Trying to get property of non-object in /home/grammofo/public_html/lureting/op.php on line 29
«Om 100 år» : Hanne Mette : Grammofon

Hanne Mette «Om 100 år»

Hanne Mette har utgitt fire soloalbum og etablert seg som en av Norges største artister i sin sjanger. Hun sprudler av energi fra scena og har en unik formidlingsevne.

Hanne Mette Gunnarsrud var med å starte Contrazt i 2006 og har turnert land og strand rundt, i kriker og kroker til hun i 2009 hoppet av for å prioritere familien. Lysten på å synge, stå på scenen og ikke minst treffe flotte mennesker har alltid vært der for Hanne Mette så i 2011 kom hennes første soloalbum «Vår» som også ble nominert til Spellemann. To år senere kom oppfølgere «Minner» som vant Spellemannprisen i kategorien «Danseband». I 2015 kom plate nummer tre «Akkurat nå» som også ble nominert til Spellemann. Fire år er gått siden hennes fjerde album «Jentekveld» og  koronatiden har Hanne Mette og bandet brukt i SolysMa Studio i Kongsvinger med produsentene/teknikker Tommy Nilsen. Første resultat er den helt nye låten «Om 100 år»

Hanne Mette Band består av:
Hanne Mette Gunnarsrud: Vokal
Hallgeir Lie: Gitar/sang
Eivind S. Woxen: Bass/kor
Bo Thomas Bråten: Keyboard/kor
Anders Lauten: Trommer

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Om 100 årThomas Berglund Henrik, Henrik Sethsson, Mikael Wigström, Alma Lindström og Elisa Lindström. Norsk tekst: Anders LautenThomas Berglund Henrik, Henrik Sethsson, Mikael Wigström, Alma Lindström ,Elisa Lindström03:24