Hanne Mette & Rune Rudberg «Alt er som før»

Hanne Mette og Rune Rudberg har lenge snakket om å gjøre noe sammen. Sommeren 2018, i en turnebuss på felles spillejobb ble det noe mer konkret da Rune hadde to fine ballader han kunne tenke seg å gjøre sammen med Hanne Mette på Norsk. Hanne Mette falt umiddelbart for den ene, og fikk Anders Lauten til å lage norsk tekst til den. Koronatiden benyttet bandet i SolysMa Studio i Kongsvinger med produsentene/teknikker Tommy Nilsen og der kom resultatet «Alt er som før» til.. En fantastisk flott ballade, der et tidligere par angrer på brudd i kjærlighetslivet.

Hanne Mette har utgitt fire soloalbum og etablert seg som en av Norges største artister i sin sjanger. Hun sprudler av energi fra scena og har en unik formidlingsevne.

Hanne Mette Gunnarsrud var med å starte Contrazt i 2006 og har turnert land og strand rundt, i kriker og kroker til hun i 2009 hoppet av for å prioritere familien. Lysten på å synge, stå på scenen og ikke minst treffe flotte mennesker har alltid vært der for Hanne Mette så i 2011 kom hennes første soloalbum «Vår» som også ble nominert til Spellemann. To år senere kom oppfølgere «Minner» som vant Spellemannprisen i kategorien «Danseband». I 2015 kom plate nummer tre «Akkurat nå» som også ble nominert til Spellemann.

 

 

 

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Alt er som førRune Rudberg/Anders LautenRune Rudberg03:36