Grete Storbæk Eriksen og Lewi Bergrud «Møte morran»

Grete Storbæk Eriksen er fra Trysil men nå bosatt i Trondheim, hun platedebuterte i 2007 med albumet "To roser" siden har det blitt ytterligere to album. Lewi Bergrud fra Østre Toten er en utrolig dyktig artist, musiker og låtskriver. Lewi platedebuterte i 2013 med albumet ”Don`t leave” og har i etterkant utgitt to soloalbum og én EP til gode kritikker.

Om låten «Møte morran» sier Grete; Det opplevdes godt og lett å skrive denne teksten, og jeg hadde lyst til at det skulle være en duett. Lewi var den første jeg tenkte på. Vi møttes for tre år siden og var enige om at det hadde vært gøy å gjøre noe sammen en gang. Det har vært en stor glede å jobbe med en så fin person og dyktig musiker og er veldig glad for at vi nå kan gi ut denne! Vi opplever låta som ekstra aktuell i disse dager. En påminning om at bak alle høye tall om mennesker på flukt eller mennesker fanget i krevende situasjoner de ikke kommer ut av, så er alle enkeltmennesker. Han er en sønn, hun er en datter, og vi kan velge å tenke oss hver enkelt som vår søster eller bror. En tekst om å se hverandre i øyenhøyde, og se at mennesker som vi føler fjerne fra våre liv er mennesker med de samme håp og drømmer for sine liv som du og jeg har.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Møte morranRoss Golan, Charlie Puth, Johan Carlsson, Grete Storbæk EriksenRoss Golan, Charlie Puth, Johan Carlsson03:26