Chris Medina, Lewi Bergrud «Promise you (the horizon)»

Lewi Bergrud og Chris Medina, ble kjent da Chris flyttet inn i Hans Nielsen Hauges gate i Oslo der også Lewi har sin adresse. De to naboene fant fort tonen og begynt etter hvert å lage musikk å spille noen konserter sammen. Det første resultatet av samarbeidet er låten «Promise you (the horizon)». Låten er skrevet for å inspirere til håp og oppmuntring i vanskelige tider. En sang som sier at du ikke er alene; jeg er med deg.

Chris Medina er en amerikansk-norsk sanger og artist fra Chicago, i dag bosatt i Oslo der han har fortsatt sin musikkarriere  Nå med base i Oslo fortsetter han sin reise for å sette sitt preg på musikkbransjen og for å lage musikk som fortsetter å inspirere fansen hans og utvide sitt publikum.

Medina ble kjent i 2011, da han deltok i tiende sesong av talentshowet American Idol. Der ble han blant de 40 siste deltakerne, før han ble slått ut av konkurransen. Han er mest kjent for sangen «What Are Words», som toppet singellistene i Norge og Sverige og som tok seg inn på Hitlisten i Danmark og amerikanske Billboard Hot 100.

Lewi Bergrud fra Østre Toten er en utrolig dyktig artist, musiker og låtskriver. Lewi vokste opp i en svært musikalsk familie, og i ung alder dannet han bandet Expect a Miracle. Med dette bandet turnérte Lewi land og strand sammen med barndomskompis Knut Anders Sørum, som han delte frontfigurjobben med. Lewi har siden utgitt tre soloalbum og én EP til gode kritikker; ”Don`t leave” (2013), «Mayday» (2017) jule-EP´n «Stjerna som brenn» (2017) og «Mellom øss to» (2019). Lewi har en bred musikalsk spennvidde fra såre ballader til massive arenalåter. Med sin stemme beveger, inkluderer, fascinerer og rører han publikum.

Promise you (the horizon) er innspilt i East Lake Studio på Toten med Jon Anders Narum som teknikker. Musikere: Stig Værnes: trommer, Håvar Gjestvang: trommer, Eiolf Ødegård: keybord, Espen Gulbrandsen: keybord, Jon Anders Narum; gitar/keybord/trommeprogramering, Lewi Bergrud: vokal/bass/keybord og Chris Medina: vokal/keybord/bass. Produced by Jon Anders Narum, Co produced by Chris Medina.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Promise you (the horizon)Chris MedinaChris Medina/Jon Anders Narum/Lewi Bergrud/Espen Gudbrandsen03:07