Toril Karlengen «Mørketrening»

Toril Karlengen, tidligere kjent som en av de beste sandvolleyballspillerene her i landet, har tatt en kursendring. Hun har siden debutalbumet "Typisk meg" i 2022 satset fullt på sang og musikk. Sjangeren er danseband, da Toril selv liker å danse og se andre kose seg på dansegulvet. Toril Karlengen jobber nå med album nr. to. Hun gir ut sin musikk i på label Slager, og spiller inn all sin musikk live i Gjøvik Lydstudio. Musikken hun lager inneholder norske tekster og fengende rytmer. Toril er opptatt av live opplevelsen, og sammen med sine fem musikere leverer hun en 100% live opplevelse det svinger av. Her får du virkelig kjenne på stemningen, pulsen og gleden av dyktige live- musikere.

Dette forteller Toril om låt «Mørketrening». En tekst om at jeg er mørkeredd og har utallige ganger forsøkt å gjøre noe med det, uten spesielt hell. Jeg er ofte ute å går turer med venner og er kjent for at turene jeg legger ut på blir lengre en planlagt, og da blir det gjerne mørkt. Da slår frykten min inn og en trivelig gåtur går over til en lett joggetur med ei som prater på både inn- og utpust. Henger du ikke med på tempoet eller lar deg dras med så blir jeg ofte som en litt virrete hund, som jogger rundt og rundt den personen jeg egentlig var på en trivelig gåtur med og prater som en foss. I slike øyeblikk forsvinner all stedssans og sunn fornuft så enkelte synes dette er svært underholdende avslutning på turen, spesielt hvis jeg har spist sjokolade.
Men jeg er glad i naturen, glad i aktiviteter ute og har mange flotte opplevelser alene og sammen med andre, så lenge det ikke blir for mørkt....

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1MørketreningToril KarlengenLillebror Sande Larsen03:20