Contiki «Den beste tida»

Contiki består av Rune Engen og Roger Nysveen. To erfarne og gode vokalister med en tydelig identitet, sangglede og god formidlingsevne.

Det hele startet en novemberkveld i 2008, mest for moro skyld, men endte med at Contiki nå omtales som Norges Superduo innen sjangeren! Rune Engen og Roger Nysveen stammer fra dansebandet Furulunds fra Lillehammer. Dette skulle kun være for moro skyld, men det skulle vise seg at etterspørselen skulle bli større enn det de hadde forventet.. og gjør nå suksess med sin musikk.

I dag kjører Contiki et profesjonelt og aktivt løp og er nok den mest brukte duoen i sin sjanger i Norge. Radarparet, som de ofte blir kalt, har et folkelig forhold til sine arrangører og ikke minst sitt publikum.
De leverer topp vare, fra ende til annen på hvert eneste arrangement og drar masse folk og lever for å formidle god musikk og danseglede! Contiki legger stor vekt på lyd og det visuelle på scenen.  De opptrer over hele landet med musikken sin og har spilt til dans i over 30 år. Contiki spiller god tradisjonell Norsk og Svensk dansemusikk, med et snev av gode countrylåter. «Den beste tida» er den første singlen fra det kommende albumet, en originallåt skrevet av Rune Engen med tekst av Marian Engen.  

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Den beste tidaMarian EngenRune Engen03:25