Anne Fagermo «Stolen Car»

Anne er en genuin countrysjel, født og oppvokst med en kjærlighet for åpne landeveier, inderlige tekster og tidløs americana-musikk. Fagermo innehar en fortellerevne som bergtar og en sangstemme som rører lytteren til innsiden av de innerste hjerterøttene.

Våren 2023 deltok Anne Fagermo i The Voice Norway hvor hun hadde Espen Lind som coach. Hele veien til live-showene ga Anne Fagermo det norske folk en smak av hennes vakre stemme og lyd. Hun fikk mentorene og publikum til å tørke tårer flere ganger av hennes opptredener. Måten Anne fremfører en låt på er kanskje den edleste kunsten innenfor sang» – Espen Lind

Musikken hennes er mye inspirert av artister som Bruce Springsteen, Taylor Swift og Brandi Carlile. Etter coveret hennes av Springsteens «I'm On Fire» på The Voice Norway, gikk opptredenen hennes viralt på TikTok. 13.oktober 2023 slapp hun låta «Judge Tenderly Of Me» med Country-artist Dag Erik Oksvold. De konkurrerte med den selvskrevne sangen i Norges nasjonale kåring for Eurovision Song Contest (Melodi Grand Prix) tidlig i 2024. De ble topp 5 og opptrådte i Trondheim Spektrum for nesten 9000 mennesker og en million TV-seere.

«Stolen Car» maler et levende bilde av opprør og flukt, og gjenspeiler temaer fra Springsteen sitt Born to Run-album. Historien skildrer det å være ung og søkende etter mening, enten det er gjennom hensynsløs kjærlighet eller fryktløse handlinger. Teksten viser også hvor fort mening og følelser kan snu, og hvordan dette påvirker følelseslivet og handlingene til hovedpersonen videre.

Låtoversikt

  • SpornrTittelTekstMusikkTid
  • 1Stolen CarAnne FagermoAnne Fagermo04:01