Thomassen har en stemme som kler viseformen godt, og med utsøkt komp og koring er dette blitt bra.4

Hellig og alminnelig
«Hellig og alminnelig»

Plateanmeldelser · Trønder Avisa · Dette er ei plate som fortjener oppmerksomhet fra den som lytter, for innimellom vil du finne noen små finurlige tekstperler.

Mange barn i hele Norge kjen- ner Tore Thomassen. Han har i mange år reist rundt i landet og lekt på musikalsk vis,  i regi av Rikskonsertene i kirker og bedehus eller i forbindelse med andre kulturarrangement. Thomassen har også laget elleve plater for barn og fire for voksne, samt skrevet tre barnebøker. Nå er han ute med en plate for de voksne. «Hellig og alminnelig» er tittelen, innspilt på Bedehuset i Grimstad.
Utgivelsen er ei ren viseplate. Thomassen har en stemme som kler viseformen godt, og med utsøkt komp og koring er dette blitt bra. Tekstene handler om livet, om samliv, tro, tårer, lys, skygge og sult pluss en del andre ting. Artisten kaller seg frilanser i tekst og musikk, og nesten samtlige av de 14 tekstene på plata har Tore Thomassens signatur. Dette er ei plate som fortjener oppmerksomhet fra den som lytter, for innimellom vil du finne noen små finurlige tekstperler.

Kilde: Livsviser

Les mer om «Hellig og alminnelig» fra Tore Thomassen